Masa Siirilä aloitti rakennusalalla nuorena poikana piikkarina ja on siitä kasvanut sekä kouluttautunut menestyvän rakennusliikkeen toimitusjohtajaksi.
Masa Siirilä aloitti rakennusalalla nuorena poikana piikkarina ja on siitä kasvanut sekä kouluttautunut menestyvän rakennusliikkeen toimitusjohtajaksi.

Hyvä kirjanpitäjä ja parhaat työntekijät pitävät Rakennusliike Siirilän kasvunosteessa


Rakennusliike Siirilän toimitusjohtaja Masa Siirilä istahtaa sohvalle hörppäämään kahvikupin kiireisen viikon päätteeksi. Yritys on hyvässä kasvunosteessa ja liikevaihto on noussut miljoonaan euroon. Rakennusalalla työtä ja tarjouksia tehdään sykleissä, joten tulevaisuuteen varautuminen on kuitenkin haastavaa.

Julkaistu 01.10.2018

- Viime vuonna joululomilla tilauskanta oli aivan tyhjä, mutta tammikuun puolessa välissä oli jo kalenteri täynnä seuraavaan jouluun asti. Myin itsenikin työmaalle, että saimme kaikki projektit hoidettua, Siirilä naurahtaa.

Yrityksen hyvä maine juontaa vuosikymmenien taakse. Rakennusliike Siirilä Oy perustettiin jatkamaan Rakennus Siirilä Ay:n toimintaa, jota Masan isä Paavo Siirilä ja setä Erkki Siirilä vetivät yli 25 vuotta. Masa Siirilä työskenteli perheyrityksessä jo nuorena miehenä ja toimi viimeiset vuodet työpäällikkönä. Konkareiden jäätyä eläkkeelle Masa jatkoi yritystoimintaa uudella nimellä, mutta tutulla työporukalla.

- Sain jatkaa hyvältä pohjalta, sillä isä ja setä tekivät ihan sairaan hyvää työtä.

Perheyrityksen perintönä Masa Siirilälle jäi työnjälkeen korkea laatuvaatimus. Siitä pitävät kiinni myös hänen työntekijänsä, joita yrityksessä on muutama kourallinen.

- Ei tätä työtä voisi tehdä, ellei meillä olisi Kokkolan, Suomen tai jopa maailman parhaat työntekijät!

Työntekijöitä kiireisinä pitäviä rakennusliikkeen asiakkaita ovat isot ruokakaupat, teollisuus, yhteisöt ja yksityishenkilöt. Tilauskannasta noin 20 prosenttia on yksityishenkilöiden projekteja ja 80 prosenttia projekteista on yritysasiakkaiden tilauksia.

Hyvä kirjanpitäjä arvossa arvaamattomassa


Tilitoimisto Pulkkinen on toiminut Rakennusliike Siirilän tilitoimistona uuden yrityksen perustamisesta lähtien. Toimitusjohtaja Mika Pulkkinen suositteli Siirilälle sähköistä taloushallintoa, joka otettiin käyttöön viime vuonna.

- Pitkään sitä tuli harkittua, mutta nyt voin sanoa, että Procountor toimii hienosti. Etenkin projektiseurantaan siitä on ollut loistava apu. Nyt voidaan seurata työmaita reaaliaikaisesti ihan ruuvitasolle asti, Siirilä kertoo.

Rakennusliikkeessä hallinnoidaan yhtä aikaa lukuisia erilaisia projekteja, joiden ostot, alihankintatyöt ja omat työt pitää kirjata tarkkaan. Projektinhallinta ei ole aina yksinkertaista, joten kirjanpitäjän on oltava hyvin perillä yrityksen toiminnasta. Tästä Siirilä kiittää Tilitoimisto Pulkkisen kirjanpitäjää Heidi Luokkalaa, joka on perehtynyt huolella rakennusliikkeen arkeen ja löytää ratkaisut ongelmiin.

- Heidi on kuin yksi meidän omista työntekijöistä ja meille arvossa arvaamattomassa. Näin suhdanneherkällä alalla pitää olla osaava kirjanpitäjä käytettävänä ja yrityksen talous kunnossa, jos meinaa pärjätä.

Tilitoimisto Pulkkisen toiminnassa Siirilä arvostaa asioihin tarttumista nopeasti ja samaa vahvaa ammattitaitoa, mitä hän tarjoaa omille asiakkaillekin.

- Pulkkiselta saa palvelua ja neuvoa heti, kun apua tarvitsee, eikä joka puhelusta lähde eurot pyörimään.

Jaa verkostollesi
Etsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530