Controller tehostaa yrityksesi talouden prosesseja


Ulkoistettu Controller huolehtii yrityksesi talouden raportoinnista, suunnittelusta ja analysoinnista. Tilitoimisto Pulkkisen asiantunteva Controller varmistaa, että yrityksesi talouden hallinta on tehokasta ja noudattaa alan säädöksiä ja standardeja. Controller voi olla yrityksesi apuna säännöllisesti tai luotsata projektiluontoisesti yrityksesi taloushallintoa erilaisten taitoskohtien ylitse. Controller pureutuu erilaisiin lukuihin ja mittareihin tulkiten niitä ja antaa sen pohjalta suosituksia päätöksenteon tueksi.

Mitä Controller tekee?


Ulkoistettu Controller auttaa laajasti taloushallinnon asioissa, kuten yrityksen talouden suunnittelussa, lukujen tulkinnassa ja raportoinnissa. Controller toimii yrityksesi talouden sparraajana sekä yrityksen johdon ja yrittäjien taloudellisena neuvonantajana.

Työtehtävät räätälöidään aina tilanteen mukaan sisältäen muun muassa seuraavaa:
  • Yrityksen talouden ja taloushallinnon prosessien kartoitus ja tehostaminen
  • Yrityksen tulevaisuuden tavoitteiden kartoitus
  • Budjetointi ja budjetin seuranta sekä talousseurannan kehittäminen
  • Taloudellisen tiedon kerääminen, analysointi ja raportointi
  • Ennusteiden laatiminen
  • Taloudelliset suositukset päätöksenteon tueksi
  • Säännölliset tapaamiset yrityksen johdon kanssa


Kenelle Controller-palvelu sopii?


Kaikille, jotka tarvitsevat asiantuntijan apua yrityksen taloushallinnon kehittämiseen. Palvelu auttaa erityisesti niitä yrityksiä, joilla ei ole tarvetta täysipäiväiselle taloushallinnon asiantuntijalle, mutta yrityksen talous ja prosessit kaipaavat kehittämistä.

Ulkoistettu Controller sopii erityisen hyvin PK-yrityksille, jotka liiketoiminnan kehityksen tai kasvutavoitteiden myötä haluavat saada taloushallinnosta tietoa ja tukea liiketoiminnalleen.


"
Kokenut Controller osaa kokemuksensa pohjalta ottaa huomioon yrityksesi tarpeet ja toiveet.


Miten Controller-palvelu toimii käytännössä?


Nimeämme yrityksellesi henkilökohtaisen asiantuntijan, joka toimii tiiviissä yhteistyössä yrityksesi kanssa. Controller pitää talouden langat käsissään ja toimii talouteen liittyvissä kysymyksissä yrityksen omistajien ja hallituksen tukena.

Ulkopuolinen asiantuntija näkee usein asiat uusista näkökulmista. Meillä on kertynyt näkemystä ja osaamista erilaisista toimintaympäristöistä. Kokenut Controller osaa kokemuksensa pohjalta ottaa huomioon yrityksesi tarpeet ja toiveet ja auttaa näkemään yrityksesi talousasiat uudesta näkökulmasta.

Kiinnostuitko?


Sovitaan tapaaminen, otetaan kuppi kahvia ja kartoitetaan yrityksesi tarpeet. Katso yhteystietomme!

TaloushallintoEtsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530