Kirjanpito ja tilinpäätös


Kirjanpito tuottaa tarvittavat laskelmat ja raportit yrityksen omistajille ja viranomaisille. Tilinpäätös on tilikaudelta tehtävä laskelma, joka selvittää yrityksen tuloksen ja varallisuusaseman. Lain mukaan jokaisen kirjanpitovelvollisen on laadittava tilinpäätös. Anna yrityksen kirjanpito ja tilinpäätös taloushallinnon ammattilaiselle ja säästä omaa aikaasi.

Kirjanpitopalvelut


Tilitoimisto Pulkkinen Kokkolassa tarjoaa kattavat kirjanpitopalvelut. Laadimme kuukausittain kirjanpidon alv-velvollisille asiakkaille ja muille sopimuksen mukaan viranomaisten määräaikoja noudattaen. Jätä kirjanpito ja kausiveroilmoitusten laadinta meille ja me toimitamme sinulle kirjanpitoraportit kuukausittain. Toimitamme myös verottajalle kausiveroilmoitukset sekä teemme yrityksesi toiminnasta vuosittain tilinpäätöksen.

Ota yhteyttä! Meiltä saat luotettavan kirjanpidon ja tilinpäätöksen turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava.

Lue myös asiakastarinamme hyvän kirjanpitäjän merkityksestä yritykselle.

Taloushallinnon palvelut

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistanne kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous