Laske kilpailukykyinen hinta taloushallinnollesi!


Tilitoimisto Pulkkisen kumppanina saat taloushallinnon ratkaisut yrityksellesi rennon luotettavasti ja sopivaan hintaan.

Tarjouslaskurimme avulla voit vaivattomasti laskea suuntaa antavan hinta-arvion taloushallinnollesi. Laskurin pyöräyttämiseen kuluu aikaasi minuutti tai pari. Täytä siis lomake, se on vaivatonta, ei maksa mitään, eikä sido mihinkään!

Täytä lomake


Henkilökohtaista palvelua
rennon luotettavasti


Tilitoimisto Pulkkinen on itsenäinen, vuonna 2005 perustettu tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Kokkolassa, mutta sähköisen taloushallinnon avulla palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Meillä on jo reilusti yli 100 tyytyväistä Procountor Taloushallinto -ohjelmiston asiakasta.

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa kaikki yrityksesi taloushallinnon asiat ketterästi, osaavasti, riittävistä resursseista huolehtien ja henkilökohtaisesti palvellen!

Vaihtamalla paranee!


Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jutellaan lisää ja suunnitellaan paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten, turhia jäykistelemättä! Tilitoimiston vaihtaminen onnistuu milloin tahansa. Vaihdon ei tarvitse ajoittua vuoden tai tilikauden vaihteeseen.

Hinta-arvion yrityksesi taloushallinnon hoitoon saat tarjouslaskurilla.


Ilmainen kustannusarvio

Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Yhteystiedot

Yritys*
Y-tunnus*

Yhteyshenkilö*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Yritystiedot

Vuotuinen liikevaihto*

Palkkalaskelmia per kk*
Ostolaskuja/kk*
Myyntilaskuja/kk*
Korttitapahtumia/kk*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Minulle saa lähettää Tilitoimisto Pulkkisen uutiskirjeen

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistamme kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous