Ota rennosti ja luota palkkahallinto asiantuntevan palkanlaskijan hoidettavaksi


Toimivalla ja täsmällisellä palkkahallinnolla yrityksen työntekijät pysyvät tyytyväisenä ja varmistut, että yrityksesi noudattaa viranomaisten määräyksiä. Älä siis stressaa, vaan luota palkkahallinnon asiat Pulkkisen asiantuntevaan hoitoon.

Palkkahallinnon asiat hoidamme tarkalleen oikein, jotta työntekijät saavat palkan tilille ajallaan. Palkanlaskijamme on taatusti perillä myös muuttuvista säädöksistä ja korvausperusteista. Ota siis tässäkin asiassa rennosti ja anna palkkahallinto hoidettavaksi talouden ammattilaiselle. Palvelemme ja toimitamme palkkahallinnon raportit tarvittaessa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Paljon muutakin kuin palkanlaskentaa


Pulkkisen palkanlaskijan huoleksi voit siirtää esimerkiksi seuraavat asiat:Usein palkkahallinto siirtyy luonnollisesti meidän hoidettavaksemme samalla, kun asiakkaamme ulkoistaa muunkin taloushallinnon meille. Näin voit näppärästi helpottaa omaa työtaakkaasi.

Tulkitsemme puolestasi myös työehtosopimuksia ja laadimme työsopimukset.


Palkanlaskenta


Virheetön ja ajallaan suoritettu palkanlaskenta on kriittinen osa yrityksesi palkkahallintoa. Meiltä saat käyttöösi asiantuntevat palkanlaskijat ja nykyaikaiset sähköiset palkanlaskentajärjestelmät.

"
Palkkahallintoon liittyy mieletön määrä erilaisia toimenpiteitä, joita et välttämättä osaa heti edes huomioida.


Varmistamme, että täytät työnantajan velvoitteet. Huolehdimme, että maksat palkan sivukulut kuten sairausvakuutusmaksun verottajalle, työeläkevakuutusmaksun eläkevakuutusyhtiölle, tapaturmavakuutusmaksun vakuutusyhtiölle, työttömyysvakuutusmaksun työllisyysrahastolle ja ryhmähenkivakuutusmaksun vakuutusyhtiölle.

Toimitamme tarvittaessa palkkatodistukset. Pidämme kirjaa kertyneistä lomapäivistä ja sairauslomapäivistä.

Palkkahallintoon liittyy mieletön määrä erilaisia toimenpiteitä, joita et välttämättä osaa heti edes huomioida. Jutellaan siis hetki, käydään juuri sinun yrityksesi tilanne läpi yhdessä. Jos meillä synkkaa ja tapaamisesta jää hyvä fiilis, on luontevaa ottaa askel eteenpäin ja antaa yrityksesi palkkahallinto Pulkkisen hoidettavaksi, luotettavasti ja tehokkaasti. Ja luonnollisesti turhia jäykistelemättä.

Laske kilpailukykyinen hinta taloushallinnollesi!

Siirry laskuriinTyösopimus


Työsopimus kannattaa tehdä aina kirjallisesti. Kirjallinen työsopimus on niin työnantajan kuin työntekijänkin etu.

Työsopimus on vapaamuotoinen sopimus, mutta sopimista rajoittavat muun muassa työehtosopimukset, työsopimuslaki, työaikalaki ja vuosilomalain säännökset. Työnantajan pitää ottaa nämä asiat huomioon työsopimuksia tehdessään.

Jos hanskat ovat hukassa tässä asiassa, luota tilitoimiston ammattilaisten asiantuntevaan apuun! Laadimme työsopimukset puolestasi asiantuntevasti. Tulkitsemme tarvittaessa puolestasi työehtosopimuksia ja laadimme työntekijöiden työsopimukset.


Etsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530