Palkkahallinto pärisemään turhia jäykistelemättä


Toimiva palkkahallinto vaikuttaa yrityksen omiin työntekijöihin ja viranomaisten suhtautumiseen yritykseen. Siksi on parasta, että palkkahallinto pärisee jouhevasti ja turhia nikottelematta.

Jos palkkalaskelmat kalvavat mieltä, ulkoista palkkahallinto talouden ammattilaiselle. Palvelemme ja toimitamme palkkahallinnon raportit tarvittaessa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Monipuoliset palkkapalvelut


Palkkahallinto tarkoittaa pelkkää palkanlaskentaa laajempaa kokonaisuutta. Palkkahallinnon palvelumme sisältää esimerkiksi vuosilomalaskennat, ylityöt, työajanlyhennykset ja työehtosopimusten tulkinnat.

Usein palkkahallinto siirtyy luonnollisesti meidän hoidettavaksemme samalla, kun asiakkaamme ulkoistaa muunkin taloushallinnon meille.

Anna meidän siis hoitaa yrityksesi palkkahallinto kokonaisvaltaisesti.

Tulkitsemme puolestasi myös työehtosopimuksia ja laadimme työsopimukset.

Lukemalla eteenpäin löydät lisätietoa siitä, mitä palkkahallinnon palvelumme tarkemmin sisältävät palkanlaskennan ja työsopimusten osalta.

Palkanlaskenta


Virheetön ja ajallaan suoritettu palkanlaskenta on kriittinen osa yrityksesi palkkahallintoa. Meiltä saat käyttöösi asiantuntevat palkanlaskijat ja nykyaikaiset sähköiset palkanlaskentajärjestelmät.

Tiesitkö, että yrityksesi palkanlaskijana voi olla myös tilitoimistosi? Noin, nyt tiedät.


"
Palkkahallintoon liittyy mieletön määrä erilaisia toimenpiteitä, joita et välttämättä osaa heti edes huomioida.


Varmistamme, että täytät työnantajan velvoitteet. Huolehdimme, että maksat palkan sivukulut kuten sairausvakuutusmaksun verottajalle, työeläkevakuutusmaksun eläkevakuutusyhtiölle, tapaturmavakuutusmaksun vakuutusyhtiölle, työttömyysvakuutusmaksun työttömyysvakuutusrahastolle ja ryhmähenkivakuutusmaksun vakuutusyhtiölle.

Toimitamme tarvittaessa palkkatodistukset. Pidämme kirjaa kertyneistä lomapäivistä ja sairauslomapäivistä.

Palkkahallintoon liittyy mieletön määrä erilaisia toimenpiteitä, joita et välttämättä osaa heti edes huomioida. Jutellaan siis hetki, käydään juuri sinun yrityksesi tilanne läpi yhdessä. Järjestetään yrityksesi palkkahallinto luotettavasti ja tehokkaasti turhia jäykistelemättä.

Laske kilpailukykyinen hinta taloushallinnollesi!

Siirry laskuriin


Työsopimus


Työsopimus kannattaa tehdä aina kirjallisesti. Kirjallinen työsopimus on niin työnantajan kuin työntekijänkin etu.

Työsopimus on vapaamuotoinen sopimus, mutta sopimista rajoittavat muun muassa työehtosopimukset, työsopimuslaki, työaikalaki ja vuosilomalain säännökset. Työnantajan pitää ottaa nämä asiat huomioon työsopimuksia tehdessään.

Jos hanskat ovat hukassa tässä asiassa, luota tilitoimiston ammattilaisten asiantuntevaan apuun!
Laadimme työsopimukset puolestasi asiantuntevasti. Tulkitsemme tarvittaessa puolestasi työehtosopimuksia ja laadimme työntekijöiden työsopimukset.