Palkkahallinto vaatii asiantuntemusta


Palkkahallinto ja palkkalaskelmat vaativat asiantuntemusta, ammattitaitoa ja aikaa. Toimiva palkkahallinto vaikuttaa yrityksen omiin työntekijöihin ja viranomaisten suhtautumiseen yritykseen ja siksi sen on parasta toimia jouhevasti. Jos palkkalaskelmat kalvavat mieltä, ulkoista palkkahallinto talouden ammattilaiselle. Palvelemme ja toimitamme taloushallinnon raportit tarvittaessa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Monipuoliset palkkapalvelut


Anna meidän hoitaa yrityksesi palkkahallinto kokonaisvaltaisesti. Palkkojen laskennan lisäksi hoidamme tarvittaessa palkkakirjanpidon ja maksatuksenkin.

Tarvittaessa tulkitsemme työehtosopimuksia ja laadimme työsopimukset. Palkanlaskennan vuosi-ilmoitukset lähetämme sähköisesti veroviranomaiselle ja useimmille vakuutusyhtiöille.

Aiheuttaako palkkahallinto huolta? Ota yhteyttä ja anna palkkalaskelmat talouden ammattilaisen vastuulle. Yrityksesi palkkahallinto luotettavasti ja tehokkaasti turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava.

Lue myös artikkelimme yrittäjän palkanmaksusta.

Palkkahallinnon palvelut

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistanne kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous