Talousassistentti vapauttaa yrityksesi resurssit tuottavaan työhön


Asiantunteva talousassistentti huolehtii, että yrityksesi taloushallinnon rutiinitehtävät ovat huolellisesti ajan tasalla. Tilitoimisto Pulkkisen talousassistentti taitaa lakisääteiset kirjanpitoon liittyvät asiat, jotta voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi. Talousassistenttimme huolehtii taloushallinnon tehtävistä yrityksesi edun mukaisesti.

Mitä talousassistentin työtehtäviin kuuluu?


Ulkoistetun talousassistentin työtehtävät määräytyvät joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan. Talousassistentti voi hoitaa muun muassa seuraavia asioita:

 • Myyntireskontran hoito ja myyntilaskutus
 • Ostoreskontran hoito
 • Ostolaskujen käsittely
 • Rahaliikenteen seuranta ja maksumuistutukset
 • Viranomaisilmoitukset
 • Raporttien luominen
 • Proaktiivinen asioista ja aikatauluista huolehtiminen


Kenelle talousassistenttipalvelu sopii?


Kaikille, jotka haluavat luottaa yrityksen taloushallinnon tehtävät ammattilaisen käsiin. Palvelu sopii erityisesti niille yrityksille, joilla ole tarvetta kokoaikaiselle taloushallinnon osaajalle. Ulkoistettu talousassistentti voi auttaa myös isomman yrityksen talousosastoa kiireen keskellä tai loma-aikoina.

Sovittelemme talousassistentin roolin joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan. Voimme tarjota avaimet käteen -paketin tai räätälöidä palveluita tilanteen mukaan varmistaen, että kirjanpito sujuu oikein ja lain pykälien mukaan. Pulkkisen työtavat ja rutiinit tehostavat myös yrityksesi toimintaa.


"
Talousassistenttipalvelut räätälöidään joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan


Voit luottaa siihen, että talousassistentti hoitaa yrityksesi asiat, ja kaiken lisäksi talousassistentin kanssa asiointi on rentoa ja mukavaa. Taloushallintosi on vakaan tilitoimiston käsissä ja asiat rullaavat lomista tai muista muutoksista huolimatta.

Lopputuloksena pystyt keskittymään asiakkaisiin ja liiketoimintasi muihin osa-alueisiin, kun aikaa vapautuu rutiinitehtävien hoidosta.
Ulkoistetun talousassistentin edut:
 • Kustannustehokas tapa vapauttaa yrityksen henkilöstön resursseja tuottavaan työhön
 • Helpottaa taloushallintoon käytettävien resurssien budjetointia
 • Huolehtii ja muistuttaa aikarajoista
 • Rutiinitehtävät tehostuvat ja prosessit ovat yhdenmukaisia ja tasalaatuisia


Kiinnostuitko?


Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen, jutellaan mukavia ja määritellään yrityksesi tarpeiden pohjalta talousassistentin rooli ja vastuut. Katso yhteystietomme!

TaloushallintoEtsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530