Taloushallinto sujuvaksi oikean tilitoimistokumppanin kanssa


Onko tilitoimistosuhteesi kunnossa vai fantasioitko salaa nuorekkaammasta, vetävämmästä ja rennommasta taloushallinnon osaajasta? Tilitoimistosta, joka hoitaa kirjanpidon, tilipäätöksen, laskutuksen, laskujen maksun, tilausten lähetyksen, palkanlaskennan, työnantaja- ja veroilmoitusten laadinnan sekä muut aikaa vievät ja työllistävät taloushallinnon asiat kuntoon rennon asiallisesti.
Jos annat yrityksesi taloushallinnon ohjakset Tilitoimisto Pulkkiselle, voit löysätä kravattia, vaihtaa tennarit jalkaan ja keskittyä rauhassa kehittämään liiketoimintaasi. Asiakkaanamme saat paitsi asiantuntevan osaamisen, myös rennon mutkattoman suhteen tilitoimistoosi. Taloushallinnon kiemuroiden ei enää tarvitse tuoda tuskanhikeä otsallesi.

Laske kilpailukykyinen hinta taloushallinnollesi!

Siirry laskuriin


Henkilökohtainen kirjanpitäjä palveluksessasi


Kirjanpito on yksi yrityksen taloushallinnon tärkeimpiä osa-alueita. Pulkkiselta saat henkilökohtaisen kirjanpitäjän palvelukseesi, joka on perillä yrityksesi asioista ja ratkaisee eteen tulevat ongelmat. Pulkkisen joskus hieman hullunkuriseenkin henkilöstöön on helppoa luoda rennon mutkaton suhde.

Usko tai älä, mutta ilahdut, kun kirjanpitäjäsi soittaa!

Me tuotamme tarvittavat kirjanpidon laskelmat ja raportit yrityksen tuotoista, kuluista, omaisuudesta ja veloista yrityksen omistajille sekä viranomaisille. Laadimme kuukausittain luotettavan kirjanpidon alv-velvollisille asiakkaille ja muille sopimuksen mukaan viranomaisten määräaikoja noudattaen.

Toimitamme sinulle kirjanpitoraportit joka kuukausi. Sinun ei tarvitse murehtia raportoinnista, vaan voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen!

Jos haluat syventää suhdetta entisestään, tarjoamme käyttöösi myös ulkoistetun Controllerin tai talousassistentin.

"
Sinun ei tarvitse murehtia raportoinnista, vaan voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.


Kirjanpito on lakisääteistä. Se on siis vakava asia, mutta ei ollenkaan tylsää! Kirjanpito nimittäin tuottaa ajantasaista, luotettavaa tietoa päätöksentekoon ja yrityksen johtamista varten. Tuottamalla tätä tietoa autamme asiakkaitamme. Siksi haluamme ylittää hyvän kirjanpidon riman kirkkaasti.


Sähköisen taloushallinnon edut


Voimme hoitaa yrityksesi tyypilliset taloushallinnon asiat liiketoimintasi ehdoilla joustavasti ja tehokkaasti, joko nykyaikaisen sähköisesti tai perinteisin menetelmin. Sinä päätät.

Kokeneena asiantuntijana vinkkaamme kuitenkin, että sähköinen taloushallinto tarkoittaa yrityksesi taloushallinnon tehostettua hoitamista sähköisten työvälineiden avulla. Se tehostaa huomattavasti yrityksesi toimintoja ja laskee kustannuksia, myös tilitoimiston sinulta laskuttamia kustannuksia.

Meillä on käytössä markkinoiden parhaat taloushallinnon ohjelmat Procountor ja Netvisor.
eTasku-sovelluksella kuitit talteen


Mikäli kirjanpitosi hoituu perinteisin menetelmin, voimme helpottaa paperirumbaa eTasku-sovelluksen avulla! eTaskulla voit toimittaa näppärästi kuitit, dokumentit ja matkalaskut sähköisesti kirjanpitäjällesi.

Kun kuitista nappaa sovellukseen kuvan heti, ei tarvitse jälkeenpäin metsästää ryppyisiä kuitteja takin taskuista! Sovelluksen avulla kaikki materiaali on asiakkaan ja kirjanpitäjän saatavilla sähköisesti yhdestä paikasta.

eTaskua voit testata maksutta 30 päivän ajan. Kysy meiltä lisää!


Tilinpäätös


Tilinpäätös on tilikaudelta tehtävä laskelma, joka selvittää yrityksen tuloksen ja varallisuusaseman. Lain mukaan jokaisen kirjanpitovelvollisen on laadittava tilinpäätös.

Osana yrityksesi taloushallintoa voit jättää yrityksen tilinpäätöksen teon meille, jolloin sinun ei tarvitse repiä hiuksiasi hankalalta tuntuvissa laskelmissa.


Tuloslaskelma


Yrityksen tuloslaskelma selvittää ja erittelee tilikauden tulot eli tuotot ja tilikauden menot eli kulut. Tuloslaskelmassa on tilikauden tulos, joko voitto tai tappio.

Tuloslaskelma on erittäin hyödyllinen raportti, mutta se ei kerro kaikkea. Kannattaa kiinnittää huomiota myös taseeseen, koska taseesta käy selville yrityksen varallisuustilanne.

Kiireisenä yrittäjänä et välttämättä ehdi keskittyä tuloslaskelman ja taseen kaikkiin yksityiskohtiin.

Tilitoimiston tehtävä on hoitaa tuloslaskelman ja taseen rutiinityöt ja tarvittaessa auttaa johtopäätösten tekemisessä eli kiinnittää huomiosi yrityksen talouden tärkeisiin asioihin. Me autamme sinua ymmärtämään tuloslaskelmaa ja tasetta paremmin, jotta olet jatkuvasti tietoinen yrityksesi taloustilanteesta.


Tase


Tase on yrityksen taloudellisen tilan arvioimiseen käytetty raportti. Tase kertoo yrityksen varallisuuden, velat ja oman pääoman tiettynä ajankohtana, yleensä tilikauden viimeisenä päivänä.

Taseen ymmärtäminen tuntuu usein hankalalta, vaikka periaatteessa kyse on yksinkertaisesta asiasta.

Taseessa on kaksi puolta. Vastaavaa-puoli listaa yrityksen varallisuuden. Vastattavaa-puoli listaa sen, millä eri tavoilla yrityksen varallisuus on rahoitettu. Kummankin puoliskon loppusummat ovat yhtä suuret ja siitä siis nimi tase.

Vastaavaa ovat esimerkiksi yrityksesi aineettomat ja aineelliset hyödykkeet, sijoitukset, vaihto-omaisuus, saamiset, rahoitusarvopaperit, yrityksen tilillä olevat rahat ja pankkisaamiset.

"
Tilitoimiston tehtävä on hoitaa tuloslaskelman ja taseen rutiinityöt


Vastattavaa ovat oma pääoma, vieras pääoma ja varaukset. Vastattavaa kertoo rahan lähteet eli sen, onko yrityksesi omaisuus omaasi, lainaa tai velkaa.

Aukeniko yhtään? Jos ei, niin ota rennosti, Pulkkisella on homma hoidossa. Meidän tehtävämme on hoitaa tuloslaskelman ja taseen rutiinityöt ja tarvittaessa auttaa johtopäätösten tekemisessä eli kiinnittää huomiosi yrityksen talouden tärkeisiin asioihin.


Laskutuspalvelu ja reskontra


Tarjoamme yrityksellesi tehokkaat laskutuspalvelut ja ylläpidämme yrityksesi reskontraa. Kirjaamme tapahtumat reskontraan, viemme ne kirjanpitoon ja valvomme saatavien ja maksujen suoritusta.


Mitä jos ulkoistaisit reskontran?


Reskontran tarkoitus on seurata sekä yrityksesi laskujen maksua että erääntymisiä. Taloushallinnossa osto- ja myyntireskontran tehtävät on yleensä erotettu toisistaan.

Myyntireskontran tarkoitus on huolehtia asiakaslaskujen maksuista ja perinnästä. Ostoreskontra taas varmistaa, että toimittajalaskut ja -maksut menevät ajoissa hyväksyntään ja sen jälkeen maksuun.

Voit hoitaa yrityksesi laskutuksen itse tai vaihtoehtoisesti hankkia laskutuspalvelut ja reskontran tilitoimistoltasi. Ihan riippuen siitä, mihin haluat aikasi käyttää. Me haluamme käyttää aikaa reskontraan ja jopa juuri sinun reskontraan.

Sinulle sen sijaan suosittelemme esimerkiksi pitkiä lounaita, ulkoilua tai ihan vain sohvalla makoilua. Ota yhteyttä ja sitten iisisti!


Yritysneuvonta


Yritysneuvonta antaa laajemman näkökulman yritystoimintasi tarkastelemiseen, vaikka päätökset toki kannattaa perustaa hyvän taloushallinnon tuottamaan luotettavaan tietoon.

Oletpa aloittava yrittäjä tai jo kokenut kehäkettu, tilitoimisto voi auttaa, neuvoa ja opastaa yritystäsi monissa muissakin kuin pelkästään taloudellisissa asioissa. Meiltä saa kysyä yritykseen liittyviä asioita turhia jännittämättä.

Saat apua yrityksen perustamiseen, konsultointia yhtiöoikeudellisissa asioissa, kaupparekisteriasioissa tai yhtiömuodon muutoksissa.

Tunnet itse oman yrityksesi parhaiten, mutta taloudestasi perillä oleva tilitoimisto voi myös olla hyödyllinen sparraaja.

Meiltä saat joustavasti neuvoja, jos sinua mietityttää yrityksen perustaminen, osakeyhtiön perustaminen, yhtiömuodon valinta, yhtiömuodon muutos, yhtiösopimukset tai yhtiöjärjestyksen päivitys.

TaloushallintoEtsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530