Tilitoimisto Pulkkisen Annika ja Kuljetusliike Thodénin Kerstin eivät toisistaan luovu, koska yhteistyö toimii saumattomasti.
Tilitoimisto Pulkkisen Annika ja Kuljetusliike Thodénin Kerstin eivät toisistaan luovu, koska yhteistyö toimii saumattomasti.

Kuljetusliike Thodén luottaa Pulkkisen ammattitaitoon: ”Tilitoimistoa emme vaihda”


Gustav ja Kerstin Thodénin 40 vuotta sitten perustama kuljetusliike on kasvanut lähes 7 miljoonan liikevaihtoa tekeväksi yritykseksi. Thodènin kolme poikaa ovat ottaneet vastuun yrityksen toiminnasta. Kerstin kuitenkin painottaa, että tilitoimistoa ei vaihdeta – ainakaan niin kauan kuin hän on mukana toiminnassa.

Julkaistu 08.03.2024

— Meitä on tässä kaksi ruotsinkielistä, koita nyt saada sitten tästä selvää, nauraa Kerstin Thodén, joka on äidinkieleltään ruotsinkielinen, kuten myös Pulkkisen Annika Sjöberg.

Ruotsinkielinen palvelu on Kerstinille erittäin tärkeää. Omalla äidinkielellä on helpompi keskustella taloushallintoon liittyvistä asioista.

Kuljetusliike Thodén on erikoiskuljetuksiin, ajoneuvokalustoon ja niiden huoltoon erikoistunut perheyritys, joka on ollut Pulkkisen asiakkaana aivan alusta lähtien. Itse asiassa Tilitoimisto Pulkkisen yrittäjä Mika Pulkkinen hoiti kuljetusliikkeen kirjanpidon jo aiemmin ollessaan toisen työnantajan palveluksessa.

— Kun kuulimme Mikan omasta yrityksestä, oli meille heti selvää, että halusimme siirtyä Tilitoimisto Pulkkisen asiakkaaksi. Mika hoiti meidän asiat niin hyvin, Kerstin Thodén kehuu.

Nykyisin kuljetusliikkeen kirjanpito on Pulkkisella Annika Sjöbergin vastuulla. Kerstin Thodén puolestaan hoitaa kuljetusliikkeen toimistotyöt, laskutuksen ja palkanlaskennan. Kirjanpidossa pyöritetään isoja lukuja, koska pelkästään kalustoon satsataan suuria summia. Viime tilikauden liikevaihdoksi kirjattiin 6,92 miljoonaa euroa.


Joustavaa ja luottamuksellista yhteistyötä


Kirjanpito rullaa omalla painollaan ja Kerstin on tyytyväinen paikalliseen palveluun. Tosin sähköisen taloushallinnon ansiosta sijainnilla ei ole merkitystä, koska mappeja ei enää tarvitse kuskata Pulkkisen toimistolle.

"
Kaikki sujuu niin hyvin ja saumattomasti, että ei oikeastaan ole väliä, mistä käsin asiat hoidetaan


– Olin matkalla 5 viikkoa ja vasta jälkikäteen Annikalle selvisi, että olin pois kaupungista. Kaikki sujuu niin hyvin ja saumattomasti, että ei oikeastaan ole väliä, mistä käsin asiat hoidetaan, Kerstin kertoo.

Kerstin Thodén korostaa toimivan yhteistyön merkitystä yritykselle. Tilitoimisto Pulkkiselta löytyy monipuolista asiantuntijuutta aina talousneuvontaa myöten.

— Ilman Annikaa olisimme pulassa, koska kukaan meistä ei ymmärrä kirjanpitoa. Mika on myös iso apu silloin, kun haluamme talousneuvontaa tai kun olemme olleet perustamassa uutta yritystä.

Kerstin hoitaa itse yrityksen palkanlaskennan, mutta saa siinäkin aina tarvittaessa Mikalta neuvoja.

— Joskus olen laittanut lauantaina illalla kysymyksen WhatsAppilla, niin yleensä on vastaus tullut saman tien, Kerstin kiittelee.

"Kerstin hoitaa asiat aina aikataulussa ja harvoin mitään puuttuu", Annika (vas.) kertoo ja kiittelee yhteistyön toimivuutta.


Perheyrityksessä tehdään töitä kolmessa polvessa


Thodénin kuljetusliike on siirtynyt jo seuraavan sukupolven vastuulle. Thodénin kolme poikaa vastaavat kuljetusliikkeen ja korjaamon toiminnasta. Yrittäjyys on elämäntapa koko perhekunnalle.

— Vanhimmat lapsenlapset ovat mukana kuljetusliikkeen työtehtävissä ja nuoremmatkin auttavat pienissä hommissa, kuten toimiston siivoamisessa, Kerstin Thodén kertoo.

Tänä vuonna 40-vuotista taivalta juhliva yritys on lamavuosien jälkeen kasvanut tasaiseen tahtiin, pari viimeistä vuotta kiihtyvällä vauhdilla. Suomen lisäksi toimintaa on Ruotsissa.

— Olemme ajaneet paljon erikoiskuljetuksia Ruotsiin, kuten putkisiltoja ja tuulimyllyn siipiä. Lisäksi Ruotsissa meillä on autoja ja työkoneita.

Kuljetusten lisäksi Thodénilla on korjaamo Kokkolan jänismaalla, jossa korjataan oman kaluston lisäksi muidenkin kuorma-autoja.

— Yrityksellä on monta tukijalkaa, jotta kannattavuus on turvattu, Kerstin päättää.

Jaa verkostollesi
Etsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530