Tilitoimisto Pulkkisen Paula Thodén hoitaa Heavyinstallin kirjanpidon lisäksi jopa toimitusjohtaja Ane Ahngerin postit.
Tilitoimisto Pulkkisen Paula Thodén hoitaa Heavyinstallin kirjanpidon lisäksi jopa toimitusjohtaja Ane Ahngerin postit.

Miljoonien liikevaihtoa tekevä Heavyinstall Oy luottaa ammattitaitoiseen tilitoimistoon


Heavyinstall Oy:n toimitusjohtaja Ane Ahngerilla on korkeat kriteerit yhteistyökumppaneiden valinnassa. Ammattimaisuuden lisäksi tärkeää on luottamus, joka syntyy hyvästä vuorovaikutuksesta. Ahnger on äärettömän tyytyväinen yhteistyöhön Tilitoimisto Pulkkisen kanssa.

Julkaistu 14.02.2024

Heavyinstall tekee monipuolisia asennustöitä ja teollisuuden kunnossapitoa työllistäen vajaa 50 henkilöä erilaisissa projekteissa ympäri Suomea sekä Ruotsissa. Yrityksen erityisosaamisalueisiin lukeutuvat myös teollisuuden polttokattiloiden suodatinjärjestelmät sekä veden ja kosteuden eristystehtävät. Yrityksen konttori, varikko ja varaosavarasto sijaitsevat Kokkolassa ja Kruunupyyssä.


Miljoonien liikevaihto ammattitaitoisen tilitoimiston käsissä


Pulkkinen on hoitanut vuonna 2014 perustetun Heavyinstallin kirjanpidon, palkat sekä osan hallintotehtävistä alusta alkaen. Tilitoimistokumppani on ollut mukana asiakkaan kasvutarinassa, sillä Heavyinstallin liikevaihto oli 7,4 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja viime vuonna yli 6 miljoonaa euroa. Liikevaihdon pieneminen selittyi sillä, että osa toimeksiannoista siirtyi seuraavalle vuodelle. Kasvua yritys lähtee hakemaan läntisistä naapurimaista Ruotsista ja Norjasta.

Ane Ahnger tuli yritykseen toimitusjohtajaksi loppuvuodesta 2022, jolloin Tilitoimisto Pulkkinen ei ollut hänelle entuudestaan tuttu. Tilitoimiston henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu vakuutti miehen, joka kertoo olevansa erityisen kriittinen tilitoimistoa ja tilintarkastajia valitessaan.

— Viime vuosina isot tilitoimistot ovat ostaneet pienempiä toimistoja, mutta palvelua se ei ole tehnyt sen paremmaksi. On ikävää soittaa tilitoimistoon ja kuulla, että yhteyshenkilö ei ole enää heidän palveluksessaan. Palvelu on juuri niin hyvää kuin sitä henkilökohtaisesti saa. Tässä suhteessa Pulkkinen loistaa ammattitaidossa ja henkilökohtaisessa palvelussa, Ane Ahnger kehuu.

Toimitusjohtaja arvostaa myös sitä, että tilitoimisto tekee tilintarkastajan kanssa tiivistä ja sujuvaa yhteistyötä. Myös taloushallinnon ohjelmisto Procountor saa kehuja.

— Järjestelmän ansiosta esimerkiksi tilintarkastajilla on pääsy kaikkeen tietoon. Procountorista voimme seurata myös lukuja ja esimerkiksi kassavirtaennustetta, Ane Ahnger kertoo.

— Tällä tavalla tilintarkastusta voidaan toimittaa sujuvassa yhteistyössä tilitoimiston kanssa pääosin jo ennen kuin tilivuosi on päättynyt, hän jatkaa.

Ane Ahnger kehuu Tilitoimisto Pulkkisen monipuolista palvelua ja osaamista.
Ane Ahnger kehuu Tilitoimisto Pulkkisen monipuolista palvelua ja osaamista.Pulkkisen Paula hoitaa palvelun joustavasti ja tehokkaasti


Tilitoimisto Pulkkinen hoitaa Heavyinstallin taloushallinnon ja palkkahallinnon kokonaisvaltaisesti. Tilitoimistosuhde on hioutunut niin luottamukselliseksi, että Paulalle tulee jopa yrityksen postit.

— Paula lajittelee postit ja skannaa kiireisimmät suoraan minulle. Paulan käsissä tunnen oloni hyvin rauhalliseksi, Ahnger kiittelee.

Töitä toimitusjohtaja tekee joskus yötä myöten kirjanpitäjällekin saattaa viesti usein lähteä toimistoaikojen ulkopuolella.

— Siitä olen kyllä huolestunut, että Paula perheellisenä ihmisenä myös vastaa minulle posteihin iltamyöhään, Ane Ahnger huolehtii.

— Elän mieheni kautta yrittäjäperheessä ja työskentelen itsekin kuten yrittäjä. Saatan joskus päivällä tehdä muutaman tunnin töitä ja jatkaa sitten illalla, vähän lasten ja perheen ehdoilla, Paula kertoo ja vakuuttaa asiakkaan siitä, että vaikka asiakkaasta huolehditaan hyvin, niin perhe on aina ensimmäisellä sijalla.

Jaa verkostollesi
Etsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530