Yrityksen veroilmoitus


Yrityksen on annettava Verohallinnolle vuosittain useita veroilmoituksia kuten palkkahallinnon vuosi-ilmoitukset, yritysten tuloveroilmoitukset ja muut vuosi-ilmoitukset. Tilitoimistonasi voimme hoitaa puolestasi yrityksen veroilmoitukset joustavasti ja tehokkaasti niin että voit itse keskittyä olennaiseen.

Yrityksen erilaiset veroilmoitukset


Yrityksen veroilmoituksessa yritys ilmoittaa tiedot kuluneelta verovuodelta tuloverotusta varten. Verovuosi määräytyy yhtiön tilikauden perusteella. Arvonlisäverot ja työnantajasuoritukset ilmoitetaan Verohallinnolle kausiveroilmoituksella yleensä kuukausittain. Jokaisen työnantajan on annettava Verohallinnolle vuosittain vuosi-ilmoitus maksetuista palkoista ja lisäksi mahdollisesti vuosi-ilmoitus maksetuista osingoista. Voit tehdä elinkeinotoiminnan veroilmoituksen itse tai säästyä turhalta työltä ja valtuuttaa tilitoimistosi hoitamaan asian puolestasi.

Ota yhteyttä! Teemme yrityksesi vuosittaiset veroilmoitukset luotettavasti ja täsmällisesti, mutta turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava.

Veroneuvonnan palvelut

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistanne kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous