Yrityskonsultointi


Onko mielessäsi yrityksen perustaminen tai esimerkiksi yhtiömuodon muutos? Oletpa aloittava yrittäjä tai jo kokenut kehäkettu, tilitoimisto voi auttaa, neuvoa ja opastaa yritystäsi monissa muissakin kuin pelkästään taloudellisissa asioissa. Meiltä saat apua yrityksen perustamiseen ja konsultointia yhtiöoikeudellisissa asioissa, kaupparekisteriasioissa tai yhtiömuodon muutoksissa.

Uusi yritys vai yhtiömuodon muutos?


Meiltä saa kysyä yritykseen liittyviä asioita turhia jännittämättä. Tunnet itse oman yrityksesi parhaiten, mutta taloudestasi perillä oleva tilitoimisto voi myös olla hyödyllinen sparraaja. Meiltä saat joustavasti neuvoja, jos sinua mietityttää yrityksen perustaminen, osakeyhtiön perustaminen, yhtiömuodon valinta, yhtiömuodon muutos, yhtiösopimukset tai yhtiöjärjestyksen päivitys.

Ota yhteyttä jos kaipaat yrityskonsultointia. Me autamme luotettavasti, mutta turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava.

Taloushallinnon palvelut

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistanne kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous