Tuloslaskelma ja tase


Meiltä saat yrityksesi talouden tunnusluvut kuukausittain tulostettuna. Yrityksen tuloslaskelma selvittää tilikauden tulot eli tuotot ja tilikauden menot eli kulut. Tuloslaskelmassa on tilikauden tulos, joko voitto tai tappio. Yrityksen tase taas mittaa omaisuuden ja velkojen arvoa määrättynä ajankohtana. Kun annat tuloslaskelman ja taseen rutiinityöt tilitoimistosi hoidettavaksi, tehostat toimintaasi ja voit itse keskittyä numeroiden analysointiin ja johtopäätösten tekemiseen. Ja siihenkin saat itse asiassa meiltä apua.

Hyvä tietää yrityksen tuloslaskelmasta ja taseesta


Tuloslaskelma erittelee tilikauden tuotot ja kulut. Se on hyödyllinen raportti mutta ei kerro kaikkea. Kannattaa kiinnittää huomiota myös taseeseen, koska siitä käy selville yrityksen varallisuustilanne. Tase kertoo yrityksen varallisuuden, velat ja oman pääoman yleensä tilikauden viimeisenä päivänä.

Kiireisenä yrittäjänä et välttämättä ehdi keskittyä tuloslaskelman ja taseen kaikkiin yksityiskohtiin. Tilitoimiston tehtävä on hoitaa tuloslaskelman ja taseen rutiinityöt ja tarvittaessa auttaa johtopäätösten tekemisessä eli kiinnittää huomiosi yrityksen talouden tärkeisiin asioihin. Me autamme sinua ymmärtämään tuloslaskelmaa ja tasetta paremmin, jotta olet jatkuvasti tietoinen yrityksesi taloustilanteesta.

Ota yhteyttä ja anna virallinen tuloslaskelma taloushallinnon ammattilaisen vastuulle. Taloutesi tunnusluvut kuukausittain turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava.

Taloushallinnon palvelut

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistanne kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous