Luotettava laskutuspalvelu yrityksellesi


Yrityksen laskutus onnistuu myös ulkoistamalla laskutus tilitoimiston tehtäväksi. Tarjoamme yrityksellesi tehokkaat laskutuspalvelut ja ylläpidämme yrityksesi reskontraa. Kirjaamme tapahtumat reskontraan, viemme ne kirjanpitoon ja valvomme saatavien ja maksujen suoritusta. Sinä keskityt liiketoimintasi ydinasioihin.

Ulkoista reskontra?


Reskontran tarkoitus on seurata sekä yrityksesi laskujen maksua että erääntymisiä. Taloushallinnossa osto- ja myyntireskontran tehtävät on yleensä erotettu toisistaan. Myyntireskontran tarkoitus on huolehtia asiakaslaskujen maksuista ja perinnästä. Ostoreskontra taas varmistaa, että toimittajalaskut ja -maksut menevät ajoissa hyväksyntään ja sen jälkeen maksuun. Voit hoitaa yrityksesi laskutuksen itse tai vaihtoehtoisesti hankkia laskutuspalvelut ja reskontran tilitoimistoltasi riippuen siitä, mihin haluat aikasi käyttää.

Ota yhteyttä, anna reskontran hoito ammattilaiselle! Meiltä saat luotettavan laskutuspalvelun turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava.

Taloushallinnon palvelut

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistanne kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous