Sovellusvuokraus sähköiseen taloushallintoon


Sähköinen taloushallinto on nykypäivää ja siinä yrittäjää auttaa hyvä taloushallinnon ohjelmisto. Tilitoimistosi avulla otat kätevästi käyttöön sähköisen taloushallinnon. Voit vuokrata kauttamme käyttöösi Procountor-ohjelmiston yrityksesi sähköiseen taloushallintoon. Procountorin avulla teet yrityksesi taloushallinnosta aidosti paikkariippumatonta. Palvelemme ja toimitamme taloushallinnon raportit tarvittaessa myös ruotsiksi ja englanniksi. Halutessasi saat meiltä käyttöösi myös Lemonsoft-ohjelmiston.

Yrityksesi talous reaaliajassa yhdellä ohjelmistolla


Suosittelemme asiakkaillemme Finagon tarjoamaa Procountor-ohjelmistoa yrityksesi sähköiseen taloushallintoon. Procountorin avulla taloushallinnon rutiinit hoituvat ajasta ja paikasta riippumatta ja kätevää on myös se että sekä yritys että kirjanpitäjät pääsevät ajantasaisesti samoihin tietoihin. Ratkaisu sopii erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön.

Procountor-ohjelmiston avulla voit hoitaa mm. myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, reskontran, palkanlaskennan, kirjanpidon, yrityksen talouden seurannan ja sähköisen arkistoinnin. Saat käyttöösi myös kattavat verkkolaskuyhteydet, tulostuspalvelun, skannauspalvelun, pankkiyhteydet sekä sähköiset viranomaisilmoitukset.Tarvittaessa tarjolla on myös Lemonsoftin ohjelmisto. Se on kokonaisratkaisu, jolla pystyt hoitamaan yrityksesi koko toiminnanohjauksen. Valitset käyttöösi avullamme ne osat jotka tarvitset. Etkä maksa ylimääräisistä toiminnoista! Me voimme myös käyttää taloushallinnon ohjelmistoa puolestasi ja hoitaa rutiinityöt. Näin sinulle itsellesi jää enemmän aikaa tärkeiden lukujen analysointiin ja johtopäätösten tekemiseen. Lemonsoftin avulla yrityksen päättäjät saavat helposti käyttöönsä oleelliset talousluvut valistunutta päätöksentekoa varten.

Ota yhteyttä! Neuvomme kuinka siirryt sähköiseen taloushallintoon turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistanne kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous