Pålitlig ekonomihantering utan onödigt krångel

Pålitlig ekonomihantering utan onödigt krångel

Bokföringsbyrå Pulkkinen är en bokföringsbyrå från Karleby, och en pålitlig och flexibel partner för ditt företags ekonomihantering.
Det här betyder med andra ord att vi, som är experter på ekonomiförvaltning, känner vårt ansvar men vi jobbar inte med pannan i djupa veck för det. Vi sköter alla sakfrågor med största allvar men annars är vi en lätt och ledig bokföringsbyrå.
"
Vår långa erfarenhet är en garanti för vår pålitlighet, och våra långvariga kundförhållanden är talande för hur okomplicerade och flexibla vi är.

Moderna och effektiva
bokföringstjänster över hela landet


Bokföringsbyrå Pulkkinen grundades år 2005. Vårt kontor ligger i Karleby, men med modern elektronisk ekonomiförvaltning kan vi betjäna kunder i hela landet. Vi betjänar våra kunder och erbjuder våra bokföringstjänster på finska, svenska och engelska.

Vi skräddarsyr bokföringstjänster som passar ditt företag, så att du får tid över att koncentrera dig på själva kärnan i din affärsverksamhet – att utveckla ditt företag.

Låt våra experter ta hand om ekonomihantering, lönehantering, skattebekymmer, tidskrävande rutiner och pappersarbete för dig. Välj en bra bokföringsbyrå och fokusera på det väsentliga.Vi är en Procountor-bokföringsbyrå. Vi rekommenderar Finagos elektroniska ekonomiförvaltningssystem Procountor för våra kunder. Vi är en modern, elektronisk bokföringsbyrå som jobbar enligt dina behov.

Ska du välja bokföringsbyrå? Ta kontakt med oss, så får du veta mera. Vi erbjuder dig pålitlig ekonomihantering utan onödigt krångel. Bokföringsbyrå Pulkkinen – en lätt och ledig bokföringsbyrå.