Koirat vievät leijonan osan Johanna Ylikuljun vapaa-ajasta
Koirat vievät leijonan osan Johanna Ylikuljun vapaa-ajasta

Tuore palkanlaskija Johanna Ylikulju kehuu Pulkkisen rentoa ilmapiiriä


Syksyllä palkanlaskijana aloittanut Johanna Ylikulju on sujahtanut luontevasti Pulkkisen tiimiin. Nainen nauttii uusista haasteista ja uskoo, että samanlaista työporukkaa ei helposti löydy.

Julkaistu 27.10.2023

Palkanlaskija kertoo vihaavansa matematiikkaa, mutta pitävänsä numeroista. Erikoinen yhtälö?

— Tykkään haasteista ja ongelmanratkaisusta. Tässä työssä saan monipuolisesti selvittää erilaisia asioita. Haasteita tuo myös kirjanpito, mitä opettelen palkanlaskennan rinnalla. Eihän tällä työllä perinteisen koulumatematiikan kanssa ole paljoakaan yhteistä, Ylikulju selventää.

Johannan monipuoliseen työnkuvaan kuuluu muun muassa erilaiset palkkakysymyksiin liittyvät selvittelytyöt.

— Olen yhteydessä esimerkiksi ammattiliittoihin sekä Kelaan erilaisissa tukihakemuksissa ja hoidan tulorekisteri-ilmoitukset, Johanna listaa esimerkkejä työn sisällöstä.

Ylikulju on kouluttautunut vasta aikuisiällä taloushallinnon tradenomiksi. Ennen valmistumistaan hän työskenteli kaupan alalla 12 vuotta. Fyysisesti raskas kaupan alan työ ei tarjonnut naiselle enää riittävästi haasteita.

– Minua kiinnosti jo nuoresta lähtien palkanlaskennan tehtävät, ja vuosituhannen vaihteessa teinkin hetken palkanlaskentaa, Johanna muistelee.


Rentoutta huokuva työnhakuilmoitus kiinnitti huomion


Johanna siirtyi Tilitoimisto Pulkkiselle Sundströmiltä, missä hän työskenteli palkanlaskijana ja hoiti ostoreskontraa. Pulkkiselle houkutteli vaihtamaan lyhyempi työmatka, hyvät henkilöstöedut sekä rento ilmapiiri.

— Kiinnitin heti huomiota Pulkkisen omaperäiseen työnhakuilmoitukseen. Rento ilmapiiri välittyi jo työhaastattelussa, missä pystyin heti olemaan oma itseni, Johanna kertoo.

Lupaus rennosta ilmapiiristä on toteutunut.

— Täytyy sanoa, että harvassa on näin mukavat ja hupaiset työporukat. Kaikki ovat sopuisia ja auttavat toisiaan tarvittaessa, Johanna kehuu.

Vaihtopäätöstä vauhditti myös lyhyempi työmatka ja hyvät henkilöstöedut. Erityismaininnan saa liikuntaetu.

— Voin todella paljon paremmin nyt, kun saan työajan puitteissa liikkua. Toki joustoa lapsiperhearkeen tuo myös liukuva työaika.

Vapaa-ajalla Johannan aika vierähtää pitkälti lasten harrastusten parissa sekä kahden collien kanssa touhutessa. Pulkkisen koiraystävällinen toimisto saa Johannalta kehuja ja hän suunnitteleekin työhuoneeseensa portin hankkimista, että voisi ottaa välillä koirat mukaan töihin.

Jaa verkostollesi
Etsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530