Tilitoimisto Pulkkinen tukee Team Rynkeby - God Morgon Vaasan hyväntekeväisyysprojektia
Tilitoimisto Pulkkinen tukee Team Rynkeby - God Morgon Vaasan hyväntekeväisyysprojektia

Tuemme Team Rynkeby - God Morgon Vaasan hyväntekeväisyysprojektia


Tilitoimisto Pulkkinen on mukana tukemassa Team Rynkeby - God Morgon Vaasan hyväntekeväisyysprojektia, jonka avulla kerätään rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tämä on tärkeä asia ja kannustamme muitakin mukaan!

Julkaistu 13.12.2019

Vuonna 2019 Suomen Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 1 107 327 euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tästä summasta ohjattiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle 70 % lasten syövän tutkimukseen sekä hoitojen kehittämiseen ja Sylva ry:lle 30 % syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä psykososiaaliseen tukemiseen.

Mikä sitten on Team Rynkeby – God Morgon?

Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät vuosittain Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Pariisin-matka toteutetaan 19:nnen kerran 4.-11.7.2020.

Team Rynkeby – God Morgon perustettiin vuonna 2002, kun 11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foods A/S:ään, päätti pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon.

Rynkeby Foods oli tapahtuman pääsponsori, mutta mukana oli myös muita yrityksiä. Ensimmäinen Team Rynkeby -joukkue oli niin hyvä sponsoreiden hankkija, että palatessaan takaisin Tanskaan sillä oli jäljellä 38 000 Tanskan kruunua. Team Rynkeby - God Morgon lahjoitti rahat Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle ja näin uusi traditio oli syntynyt.

Team Rynkeby – God morgon koostuu nykyisin 2 100 pyöräilijästä ja 550 avustajasta, jotka ovat jakaantuneet 57 paikalliseen joukkueeseen kahdeksassa maassa. Suomella on 8 joukkuetta. Näiden lisäksi on vielä kansainvälinen joukkue, jossa on jäseniä useista Euroopan maista.

Osallistujat on valittu Team Rynkeby – God Morgon verkkosivustoille hakemuksensa jättäneiden tuhansien henkilöiden joukosta.

Team Rynkeby – God Morgonin osallistujat maksavat kulunsa pääosin itse, mutta Rynkeby Foods, God Morgon ja hohesC kattavat projektin keskeiset kustannukset yhteistyössä jokaisen yksittäisen maan rahaa vastaanottavien järjestöjen kanssa. Siten kaikki lahjoitukset – suuret ja pienet – menevät niille järjestöille, joiden kanssa Team Rynkeby säätiö tekee yhteistyötä.

Jaa verkostollesi