Tilitoimisto Pulkkinen tukee Team Rynkeby - God Morgon Vaasan hyväntekeväisyysprojektia
Tilitoimisto Pulkkinen tukee Team Rynkeby - God Morgon Vaasan hyväntekeväisyysprojektia

Tuemme Team Rynkeby - God Morgon Vaasan hyväntekeväisyysprojektia


Tilitoimisto Pulkkinen on mukana tukemassa Team Rynkeby - God Morgon Vaasan hyväntekeväisyysprojektia, jonka avulla kerätään rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tämä on tärkeä asia ja kannustamme muitakin mukaan!

Julkaistu 13.12.2019

Vuonna 2019 Suomen Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 1 107 327 euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tästä summasta ohjattiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle 70 % lasten syövän tutkimukseen sekä hoitojen kehittämiseen ja Sylva ry:lle 30 % syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä psykososiaaliseen tukemiseen.

Mikä sitten on Team Rynkeby – God Morgon?

Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät vuosittain Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Pariisin-matka toteutetaan 19:nnen kerran 4.-11.7.2020.

Team Rynkeby – God Morgon perustettiin vuonna 2002, kun 11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foods A/S:ään, päätti pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon.

Rynkeby Foods oli tapahtuman pääsponsori, mutta mukana oli myös muita yrityksiä. Ensimmäinen Team Rynkeby -joukkue oli niin hyvä sponsoreiden hankkija, että palatessaan takaisin Tanskaan sillä oli jäljellä 38 000 Tanskan kruunua. Team Rynkeby - God Morgon lahjoitti rahat Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle ja näin uusi traditio oli syntynyt.

Team Rynkeby – God morgon koostuu nykyisin 2 100 pyöräilijästä ja 550 avustajasta, jotka ovat jakaantuneet 57 paikalliseen joukkueeseen kahdeksassa maassa. Suomella on 8 joukkuetta. Näiden lisäksi on vielä kansainvälinen joukkue, jossa on jäseniä useista Euroopan maista.

Osallistujat on valittu Team Rynkeby – God Morgon verkkosivustoille hakemuksensa jättäneiden tuhansien henkilöiden joukosta.

Team Rynkeby – God Morgonin osallistujat maksavat kulunsa pääosin itse, mutta Rynkeby Foods, God Morgon ja hohesC kattavat projektin keskeiset kustannukset yhteistyössä jokaisen yksittäisen maan rahaa vastaanottavien järjestöjen kanssa. Siten kaikki lahjoitukset – suuret ja pienet – menevät niille järjestöille, joiden kanssa Team Rynkeby säätiö tekee yhteistyötä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistamme kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous