Teamprint auttaa junioriseuroja – Tilitoimisto Pulkkinen mukana viemässä asioita eteenpäin

Teamprint auttaa junioriseuroja – Tilitoimisto Pulkkinen mukana viemässä asioita eteenpäin


Peliasuja ja seuratekstiilejä urheiluseuroille valmistava Teamprint ja Tilitoimisto Pulkkinen ovat tehneet yhteistyötä jo 10 vuotta. Teamprintin toimitusjohtaja Niklas Byskata arvostaa tilitoimistonsa asiakaslähtöistä toimintamallia.

Julkaistu 25.03.2021

– Jos joku asia on epäselvä, apu on aina yhden puhelinsoiton päässä. Tapaamiselle löytyy nopeasti aika ja yrittäjän arki helpottuu. Se on erittäin tärkeää, toimitusjohtaja Niklas Byskata, kertoo Teamprintin ja Tilitoimisto Pulkkisen pitkään jatkuneen asiakassuhteen taustoista.

– Sain aikoinaan vihjeen, että Pulkkista kannattaa kysellä. Taisi olla 2011. Yhteistyö alkoi heti ensitapaamisen jälkeen, ja on jatkunut tähän päivään saakka, Niklas Byskata kertoo.

Niklas Byskata on ollut Tilitoimisto Pulkkisen asiakkaana jo toistakymmentä vuotta. Teamprint on perustettu vuonna 2017. Pulkkinen tuli Byskatalle tutuksi jo 2010-luvun alussa lähinnä tekstiilipainatuksia ja teippauksia yrityksille tekevän Signprintin kautta. Urheilupuoli erotettiin muutama vuosi sitten Signprintin toiminnasta ja syntyi Teamprint.

– Tällaiselle konseptille, jossa urheilutuotteet ja digitaalisuus yhdistetään, oli kysyntää. Halusimme erottaa urheiluseuroille suunnattua toimintaa omaksi yritykseksi, ja perustimme Teamprintin. Me haluamme tehdä tätä yhdessä seurojen kanssa. Kun yhteistyö toimii, sekä seura että yritys hyötyvät, Byskata sanoo.


Jalkapallo ja jääkiekko tärkeimmät lajit


Teamprint on erikoistunut joukkuelajeihin. Jalkapallo ja jääkiekko ovat yrityksen tärkeimmät lajit. Byskatan ohella Teamprintissä osakkaana toimii Benjamin Storbacka.

Urheilu- ja etenkin jalkapallomaailma, on molemmille yrittäjälle tuttu. Byskata oli aikoinaan mukana Kokkolan Palloveikkojen ykkösdivisioonajoukkueessa ja Storbacka edusti vielä lokakuussa päättyneellä kaudella GBK:ta miesten kakkosdivisioonassa.

Kokkolalaisen jalkapallon isot seurat KPV ja GBK ovat Teamprintin asiakkaita. Molemmilla on pitkät perinteet kasvattajaseuroina, ja juuri junioripuolelle Teamprintin haluaa jatkossa tarjota osaamisensa entistä vahvemmin.

– Meillä on paljon erilaisia asiakkaita, yksittäisiä harrastetason joukkueita ja sitten isoja junioriseuroja. Me haluamme etenkin auttaa seuroja, joissa on paljon junioreita, ja tehdä niiden toiminta mahdollisimman helpoksi.

Kokkolassa toimiva Teamprint on siis paikallisille urheiluseuroille tuttu yhteistyökumppani. Asiakkaita on kuitenkin koko maassa.
– Salosta Ivaloon. Siihen väliin mahtuu monta eri urheiluseuraa, Byskata toteaa.


Sähköinen taloushallinto vapauttaa resursseja


Tilitoimisto Pulkkisen asiakkaana Procountor -taloushallinto-ohjelma on tullut Teamprintille ja Byskatalle tutuksi. Sähköinen taloushallinto vapauttaa yrityksen resursseja varsinaiseen ydintoimintaan.

– Ennen toimme mappeja tilitoimistolle. Nyt kaikki toimii sähköisesti. Otimme Procountor heti käyttöön, kun se mahdollisuus meille annettiin. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että olemme siirtyneet kokonaan sähköiseen taloushallintoon. Se palvelee meidän yritystoimintaa. On helppoa seurata missä mennään. Nyt meillä ei menee ylimääräistä aikaa asioihin, jotka eivät vie toimintaa eteenpäin, Byskata sanoo.

Mika Pulkkisen johtamasta tilitoimistosta on ollut Teamprintille tärkeä yhteistyökumppani, kun asioita on viety vuosien varrella eteenpäin.

–”Mika hei, sopiiko, että tulen käymään?” Sen jälkeen sovitaan, milloin palaveri pidetään ja homma hoituu. Ei se sen vaikeampaa ole. Ja välillä myös pokeri-ilta voi tulla ajankohtaiseksi, Niklas Byskata nauraa.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistamme kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous