Taloushallinto-ohjelmisto Netvisor Pulkkisen käyttöön

Taloushallinto-ohjelmisto Netvisor Pulkkisen käyttöön


Tilitoimisto Pulkkinen otti taloushallinto-ohjelmisto Netvisorin käyttöön Procountorin rinnalle. Käytössämme on nyt siis kaksi markkinoiden suosituinta taloushallinto-ohjelmistoa.

Julkaistu 06.10.2023

Netvisor on Visman tuottama selainpohjainen taloushallinnon ohjelmisto, johon voidaan yhdistää tilausten käsittely, CRM-ohjelma, varastonhallinta, verkkokauppa ja muita hyödyllisiä toiminnallisuuksia. Netvisor toimii näppärästi myös mobiilissa ja on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Netvisor integroituu useisiin muihin järjestelmiin, kuten verkkopankkeihin ja verkkokauppoihin, mikä tekee taloushallinnon prosesseista sujuvampia ja tehokkaampia. Netvisor on jo valmiiksi integroitu yli 200 ohjelmistoon ja toimialaratkaisuun.

Yksi tärkeimpiä Netvisorin ominaisuuksia on älykäs taloushallinnon automaatio, jonka avulla kirjanpito syntyy automaattisesti myynnistä, ostoista, palkoista sekä muiden kulujen maksuista.

Tutustu Netvisoriin

Jaa verkostollesi
Etsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530