Pienyrittäjä, tarvitsetko lisää tunteja päivään? Minimanin palvelutiskiyrittäjä kertoo sähköisen taloushallinnon hyödyt

Pienyrittäjä, tarvitsetko lisää tunteja päivään? Minimanin palvelutiskiyrittäjä kertoo sähköisen taloushallinnon hyödyt


- Laskujen käsin naputtelu ei ole enää tätä päivää. Jos minunlainen pienyrittäjä ei ole vielä ottanut Procountoria tai muuta samanlaista järjestelmää käyttöön, niin ota nyt äkkiä! Sähköinen taloushallinto helpottaa elämää tosi paljon, Minimanin palvelutiskiyrittäjä Marc Svahn sanoo.

Julkaistu 23.04.2018

Svahn muistaa vielä hyvin, millaista elämä palvelutiskiyrittäjänä oli ennen sähköistä taloushallintoa.

- Aluksi mekin näppäilimme kaikki laskut käsin. Nyt on naurettu, että olipa se tyhmää. Meille tuli noin 50 laskua joka viikko, joten siinä meni naputteluun yksi ilta viikossa. Sähköinen taloushallinta on ollut tähän todella iso apu.

Sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Procountor tuli Minimanin palvelutiskin käyttöön vuodenvaihteessa. Sitä ennen Svahnilla oli pari vuotta käytössä hieman vastaava Lemonsoftin järjestelmä.


"
- Olen tyypillinen yrittäjä. Teen kädet kainaloita myöten savessa töitä, joten ympärillä on hyvä olla ihmisiä, jotka katsovat vähän perään.


Uuden järjestelmän käyttäminen on ollut Svahnin mielestä helppoa ja se on tuonut mukanaan paremman tuntuman yrityksen taloudelliseen tilanteeseen. Sähköisen taloushallinnon hyödyt huomaa päivittäisessä työssä.

- Tulosta voi seurata Procountorissa paljon entistä tarkemmin. Järjestelmästä näkyy jatkuvasti ostojen ja tilin tilanne tässä hetkessä. Näin tietää aina, paljonko on rahaa käytettävissä ja sehän on jokaiselle yrittäjälle tärkeää, Svahn summaa.


Mitä hyvä tilitoimisto antaa yrittäjälle?


Palvelutiskillä on töissä Svahnin ja hänen vaimonsa lisäksi kuusi työntekijää. Joka työvuorossa on oltava vähintään kaksi ihmistä töissä. Kovimmin töitä paiskitaan perjantaisin ja lauantaisin, jolloin tulee puolet koko viikon myynnistä.

Svahn on ollut Tilitoimisto Pulkkisen asiakkaana koko sen ajan, mitä hän on toiminut yrittäjänä Kokkolan palvelutiskillä – eli yhteensä kuusi vuotta tänä keväänä. Yhteistyö Tilitoimisto Pulkkisen, tarkemmin sanottuna Mika Pulkkisen ja Annika Sjöbergin kanssa, on sujunut hienosti.

- Pidän meidän yhteistyötä loistavana. Palvelu on ollut aina hyvää - ja minä kuulun niihin ihmisiin, jotka sanovat asiat suoraan.
Minimanin palvelutiski on tunnettu rennosta ja asiantuntevasta palvelusta sekä tietenkin myös tiskin herkullisesta sisällöstä.
Minimanin palvelutiski on tunnettu rennosta ja asiantuntevasta palvelusta sekä tietenkin myös tiskin herkullisesta sisällöstä.Mitä hyvä tilitoimisto sitten antaa yrittäjälle?

- Mielenrauhaa ainakin. Saa keskittyä omaan työhön ja siihen, mikä työssä on tärkeää. Eikä tarvitse yksin miettiä kaikkea, kun joku miettii minunkin puolesta, Svahn toteaa.

Vahva luottamus on Svahnille tärkeää tilitoimistoyhteistyössä.

- Olen tyypillinen yrittäjä. Teen kädet kainaloita myöten savessa töitä, joten ympärillä on hyvä olla ihmisiä, jotka katsovat vähän perään. Suunnittelu tahtoo muuten yksin jäädä tekemättä.


Työssä pitää olla hyvä!


Omaan työhönsä Svahn suhtautuu intohimoisesti, niin kuin pitääkin. Samaa sitoutumista ja osaamista hän odottaa tilitoimistoltaan ja muiltakin ihmisiltä työelämässä.

- Rautakaupassa odotan, että myyjä osaa neuvoa ja auttaa valitsemaan varmasti oikean ruuvimeisselin. Samoin meidän tiskillä lupaan kaikille, että meiltä saa sellaiset reseptit, joilla jokainen onnistuu. Mitä tahansa työtä tekeekin, siinä pitää olla hyvä!

Näillä periaatteilla Svahn valitsi Minimanin palvelutiskin sähköiseksi tilitoimistoksi Pulkkisen.

- Onneksi Mikaa suositeltiin minulle. Saatiin kerralla tilitoimisto, joka hoitaa asiat niin kuin pitää ja vielä vähän yli!

Pst! Saat merkittäviä etuja, jos teet päätöksen siirtyä sähköiseen taloushallintoon 30.6.2018 mennessä. Kysy lisää!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Mitkä palveluistamme kiinnostavat sinua erityisesti? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous