OC-Groupin toimitusjohtaja Jukka Pekkarinen on tyytyväinen yrityksen ratkaisusta siirtyä sähköiseen laskutukseen.
OC-Groupin toimitusjohtaja Jukka Pekkarinen on tyytyväinen yrityksen ratkaisusta siirtyä sähköiseen laskutukseen.

Kotien myymiseen enemmän aikaa – kiitos sähköisen laskutuksen ja taloushallinnon!


Kiinteistönvälitys OC-Group kuuntelee ja kunnioittaa asiakkaan näkemyksiä vahvalla ammattitaidolla. Tilitoimisto Pulkkisen palveluiden avulla OC-Groupille on jäänyt enemmän aikaa kaikista tärkeimpään asiaan - asiakkaiden palvelemiseen. Eikä haittaa, että samalla omalla toimistolla on pystytty säästämään paperia ja hyllytilaa.

Julkaistu 26.06.2019

Vuodesta 2007 asti toiminut OC-Group on Kokkolassa sijaitseva kiinteistönvälitystoimisto, jota toimitusjohtaja Jukka Pekkarinen pyörittää tiiminsä kanssa. Neljän välittäjän voimin OC-Group myy ja vuokraa koteja, huoneistoja, toimitiloja sekä teollisuushalleja.
Jokainen kiinteistönvälittäjä hoitaa oman tonttinsa, auttaen tarvittaessa työkaveria. Jos jossain tulee asunto myyntiin, kuka tahansa tiimiläisistä voi hoitaa myynnin.

- Haluamme olla laatuvälittäjä, joka noudattaa tarkasti lakia ja asetuksia. Yrityksellämme on myös todella hyvä paikallistuntemus. Palvelu onnistuu lisäksi kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, täydentää myyntijohtaja kiinteistönvälittäjä Harri Palokas.

OC-Group on tehnyt yhteistyötä Tilitoimisto Pulkkisen kanssa jo viisi vuotta. Yrityksen etsiessä hyvää tilitoimistoa, Pulkkisen nimeä vinkattiin monesta suunnasta.

Lähes kaikki OC-Groupin kirjanpitoon liittyvät asiat ovat Pulkkisen hallussa. Toimitusjohtajana Pekkarisen ainoa tehtävä kirjanpidossa on hyväksyttää laskut ja pistää ne maksuun. Kaiken muun Pulkkinen hoitaa ja huolehtii yrityksen puolesta.

- Olemme olleet todella tyytyväisiä Pulkkisen palveluihin! Jos tulee jotakin kysyttävää tai ongelmia, soittamalla apua on aina saatavilla, Pekkarinen kertoo tyytyväisenä.

Taloushallinnon järjestelmä on tuonut sujuvuutta paperityöhön


Suurin muutos OC-Groupin taloushallinnossa tapahtui syksyllä 2018, kun yrityksen kirjanpidon helpottamiseksi käyttöön otettiin sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Procountor.

Pekkarinen koki ohjelmistoon siirtymisen helppona ja nopeana. Tilitoimisto Pulkkisen väki tuli opastamaan kädestä pitäen, miten järjestelmää käytetään.

OC-Groupin ainoaksi tehtäväksi jäi ilmoittaa asiakkaille uudesta järjestelmästä ja verkkolaskuosoitteesta sekä milloin uusi laskutus tulee käyttöön.

Loput sähköiseen talousjärjestelmään liittyvät muutokset hoiti Pulkkinen OC-Groupin puolesta. Pulkkinen vastasi pankkikontakteista, jotta esimerkiksi tiliotteet saatiin automaattisesti yhdistettyä Procountoriin.
"
Olemme olleet todella tyytyväisiä Pulkkisen palveluihin! Jos tulee jotakin kysyttävää tai ongelmia, soittamalla apua on aina saatavilla


Ennen sähköistä taloushallinnon järjestelmää vastaavat tiedot piti tulostaa käsin verkkopankin kautta.

- Paperipinkka oli kuukaudessa aivan valtava ja kaikki oli pakko tietysti säästää vuosien ajalta, Pekkarinen naurahtaa.

Procountor-järjestelmän ulkoasu muuttui muutama kuukausi sitten, mikä on väliaikaisesti tuottanut välillä vaikeuksia ohjelman käytössä.

- En tiedä, ehdinkö tottua liian hyvin vanhaan järjestelmään, mutta minulla voi olla vielä sellaista ”uuden kankeutta” ohjelman käytössä, Pekkarinen pohtii.

Tällä hetkellä lähes kaikki OC-Groupin laskutus tapahtuu sähköisesti. Vain muutama pieni yritys haluaa laskut vielä paperisina. Paperilaskut eivät kuitenkaan ole ongelma Procountorin käytölle. Ne voidaan skannata järjestelmään, mistä ne siirtyvät automaattisesti Pulkkiselle käsiteltäväksi.

Kaiken kaikkiaan Pekkarisesta tuntuu, että sähköinen taloushallintojärjestelmä on nopeuttanut päivittäistä paperityötä.

- Se säästää aikaa ja lisääntyneen ajan voi käyttää asiakkaiden hyvään palvelemiseen, mies summaa.

Jaa verkostollesi
Etsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530