Osakeyhtiön perustaminen mielessä? Pulkkinen tarjoaa maksutonta apua perustamisen alkuvaiheisiin

Osakeyhtiön perustaminen mielessä? Pulkkinen tarjoaa maksutonta apua perustamisen alkuvaiheisiin


Oletko perustamassa osakeyhtiötä, mutta sinulla on lukuisia kysymyksiä käytännön asioihin liittyen? Olet ehkä pyytänyt osakeyhtiön perustamiseen lakitoimiston apua, mutta hintalappu on kohtuuttoman kova. Ei hätää, Pulkkisen kirjanpitoasiakkaana saat maksutonta apua osakeyhtiön perustamiseen.

Julkaistu 19.06.2024

Toimitusjohtaja Mika Pulkkinen on jo yli 20 vuoden ajan auttanut yrityksiä käytännön asioissa yrityksen perustamiseen liittyen ja vastannut mitä erilaisiin kysymyksiin. Jos olet perustamassa osakeyhtiötä ja ostat taloushallinnon palvelut Tilitoimisto Pulkkiselta, voit varata täysin maksuttoman tapaamisen, jossa Mika auttaa sinut alkuun osakeyhtiön perustamisessa ja laatii tarvittaessa myös osakassopimukset puolestasi.


Millaisia kysymyksiä osakeyhtiön perustamiseen liittyy?


Mika Pulkkisen mukaan kysymykset ovat moninaisia. Moni saattaa miettiä esimerkiksi sitä, kannattaako auto ostaa firman nimiin tai millaisia vakuutuksia perustettavalle osakeyhtiölle täytyy ottaa.

Mika suosittelee varaamaan tapaamisajan ajoissa, jotta osakeyhtiön perustamiseen liittyvät asiat ehditään hoitaa huolella.

— Otetaan kuppi kahvia ja jutellaan ihan rennosti kaikesta, mikä mietityttää osakeyhtiön perustamisessa. Muistuttelen myös, että kaikki pakolliset asiat, kuten YEL-vakuutus ja vastuuvakuutukset ovat kunnossa.

Osakeyhtiön perustaminen on Mika Pulkkisen mukaan yksinkertainen toimenpide, mutta osakassopimusten kanssa tarvitaan usein apua. Siitäkin Mikalla on pitkä kokemus.

— Käytän juristin laatimaa pohjaa osakassopimusten tekemisessä, jotta sopimus menee varmasti oikein, Mika Pulkkinen kertoo.

Katso täältä muistilista yrityksen perustamisen tärkeimpiin vaiheisiin


Osakeyhtiön perustamisen hinta


Osakeyhtiön perustamisen kustannukset syntyvät, kun se rekisteröidään PRH:n kaupparekisteriin. Sähköisesti osakeyhtiön perustaminen maksaa 280 euroa ja paperilomakkeella 370 euroa.

Lisäkustannuksia tulee, jos osakeyhtiön perustamiseen ja osakassopimusten tekemiseen pyydetään apua esimerkiksi juristilta.

— Tällöin hintalapuksi tulee aina yli 1000 euroa. Me voimme kuitenkin tehdä maksutta osakeyhtiön perustamiseen liittyvät toimet sekä osakassopimukset, Mika Pulkkinen muistuttaa.

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen

Jaa verkostollesi
Etsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530