Tilitoimisto Pulkkinen
ei turhia jäykistele!

Tilitoimisto Pulkkinen
ei turhia jäykistele!

Tilitoimisto Pulkkinen on osaava, joustava, helposti lähestyttävä, aina puolellasi ja hoitaa yrityksesi taloushallinnon turhia jäykistelemättä.
Me tunnemme vastuumme yrityksesi talouden asiantuntijana, mutta emme silti toimi ryppyotsaisesti. Asialliset asiat hoidetaan asiallisesti ja muuten ollaan välittömiä, rentoja ja helposti lähestyttäviä.

Juuri siitä syntyy hyöty, jonka sinä asiakkaanamme saat. Me uskomme siihen, että yrittäjänä haluat mutkattoman ja henkilökohtaisen suhteen tilitoimistoosi.

Varmistamme palvelumme joustavuuden ja henkilökohtaisuuden pitämällä henkilöstöstämme hyvää huolta. Motivoitunut henkilöstö jaksaa toimia rennosti ja joustavasti asiakkaidensa kanssa ja tehdä huolellista, asiantuntevaa työtä. Työhyvinvoinnista huolehtimalla varmistamme henkilöstömme pysyvyyden, jotta sinä saat henkilökohtaista palvelua tutulta kirjanpitäjältä.
"
Me uskomme siihen, että yrittäjänä haluat mutkattoman
ja henkilökohtaisen suhteen tilitoimistoosi.

Miksi Tilitoimisto
Pulkkinen?
Rento ja joustava


Olemme rento ja joustava työnantaja, jonka henkilöstö on rentoa ja joustavaa. Panostamme työpaikkamme viihtyisyyteen. Siitä syntynyt työhyvinvointi muuttuu selväksi lisäarvoksi asiakkaallemme. Asiakkaanamme saat kokea, että palvelumme on henkilökohtaista, joustavaa ja yrityksesi etujen mukaista.Asiantunteva ja sopivan kokoinen


Moderni, kilpailukykyinen tilitoimisto hallitsee digitaaliset ratkaisut, tehostaa asiakkaansa arkea ja pysyy itse mukana alansa kehityksessä. Asiakkaansa tunteva tilitoimisto osaa aidosti mitoittaa ja räätälöidä palvelunsa asiakkaansa tarpeiden mukaan. Saat varmasti kaiken tarvittavan ja riittävät resurssit taloushallintoosi, mutta et maksa turhasta ja ylimääräisestä.Aina asiakkaamme puolella


Tilitoimiston pitää olla aina asiakkaansa puolella ja toimia asiakkaansa menestyksen eteen. Jos jokin asia yrityksesi taloushallinnossa on tulkinnanvarainen, me käännämme tulkinnan aina asiakkaamme eduksi. Haluamme, että yritykselläsi menee hyvin. Meidän on pystyttävä antamaan näkemyksemme siitä, miten liiketoimintaasi voisi talouden näkökulmasta kehittää. Haluamme olla yrityksesi tärkein ulkopuolinen kumppani.

Modernit ja tehokkaat
tilitoimistopalvelut ympäri Suomen


Tilitoimisto Pulkkinen on perustettu vuonna 2005. Toimipisteemme sijaitsee Kokkolassa, mutta nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon avulla palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ympäri Suomen. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti myös ruotsiksi ja englanniksi.

Räätälöimme yrityksellesi parhaiten sopivat tilitoimistopalvelut, jotta sinulle itsellesi jää aikaa keskittyä liiketoiminnassasi ydinosaamiseen. Anna taloushallinto, palkkahallinto, veromurheet ja aikaa vievät rutiinit sekä paperityöt asiantuntijan hoidettavaksi.

Sähköinen taloushallinto helpottaa ja tehostaa työarkea sekä yrityksissä että tilitoimistoissa. Meillä on käytössämme markkinoiden suosituimmat ohjelmistot Procountor ja Netvisor. Olemme auktorisoitu Platina-tason Procountor-tilitoimisto. Meillä on jo lähes 200 tyytyväistä Procountor Taloushallinto -ohjelmiston asiakasta.

Palvelemme yrittäjiä, jotka haluavat yritykselleen oikein mitoitetut tilitoimistopalvelut, riittävät resurssit ja luotettavaa asiantuntijuutta sekä henkilökohtaista, rentoa ja joustavaa palvelua.

Tilitoimisto Pulkkinen – Talous hallussa turhia jäykistelemättä!Etsitkö hyvää tilitoimistoa?


Jos tilitoimiston valinta on ajankohtainen asia, voimme auttaa
sinua useammalla tavalla. Valitse alta sinulle sopivin tapa.

Jätä tarjouspyyntö


Jätä meille tarjouspyyntö ja otamme sinuun yhteyttä. Jutellaan sen jälkeen lisää turhia jäykistelemättä ja suunnitellaan yhdessä paras kokonaisratkaisu yrityksesi taloushallintoa varten.

Jätä tarjouspyyntö

Käytä tarjouslaskuria


Täytä oheinen lomake, niin saat välittömästi suuntaa antavan kustannusarvion palveluidemme kuukausi- ja vuosikuluista yrityksellesi.

Täytä lomake
Soita tai laita viesti!


Arvostatko henkilökohtaista kontaktia? Mikan kanssa on helppo jutella, rennon asiallisesti!

010 666 2701
mika(at)tilitoimistopulkkinen.fi
WhatsApp 050 567 9530