Sovellusvuokraus sähköiseen taloushallintoon


Sähköinen taloushallinto on nykypäivää ja siinä yrittäjää auttaa hyvä taloushallinnon ohjelmisto. Tilitoimistosi avulla otat kätevästi käyttöön sähköisen taloushallinnon. Voit vuokrata kauttamme käyttöösi Lemonsoftin taloushallinto-ohjelmiston. Palvelemme ja toimitamme taloushallinnon raportit tarvittaessa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Lemonsoft on enemmän kuin laskutusohjelmisto


Lemonsoft on kokonaisratkaisu, jolla pystyt hoitamaan yrityksesi koko toiminnanohjauksen. Valitset käyttöösi avullamme ne osat jotka tarvitset. Etkä maksa ylimääräisistä toiminnoista! Me voimme myös käyttää taloushallinnon ohjelmistoa puolestasi ja hoitaa rutiinityöt. Näin sinulle itsellesi jää enemmän aikaa tärkeiden lukujen analysointiin ja johtopäätösten tekemiseen. Lemonsoftin avulla yrityksen päättäjät saavat helposti käyttöönsä oleelliset talousluvut valistunutta päätöksentekoa varten. Lemonsoft on paljon enemmän kuin vain ihan hyvä laskutusohjelmisto.

Ota yhteyttä! Neuvomme kuinka siirryt sähköiseen taloushallintoon turhia jäykistelemättä. Tilitoimisto Pulkkinen – juuri sopivan rento ja joustava.

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous!

Ota yhteyttä Pyydä tarjous